Alle assortimenten
Inrichting en Projecten Multifill, Mijdrecht
Geschreven door: Dirk-Jan Hijdra
Categorie: Projectinrichting

Multifill, Mijdrecht


Er worden bij Multifill veel flessen en andere verpakkingen gevuld voor verschillende non-food bedrijven. Multifill in Mijdrecht en Van Dam Bodegraven werken sinds kort samen en dat heeft tot een nieuwe impuls en een nieuwe inrichting geleid. Hier zijn de sleutelwoorden kwaliteit, flexibiliteit en servicegerichtheid. Datzelfde geldt ook voor de kantoren. In de kantoren en in de kantine is het interieur vernieuwd naar een ontwerp van Mark Pieterse. Het oude kantoormeubilair is vervangen voor nieuw duurzaam meubilair.

Projectinrichting Multifill
Projectinrichting Multifill
Projectinrichting Multifill

De entree en vergaderruimten ademen dezelfde professionele sfeer waarin bezoekers zich welkom voelen en de medewerkers goede voorzieningen hebben; denk daarbij aan telefoon, wifi, beeldschermen en energie-aansluitingen.

Projectinrichting Multifill
Projectinrichting Multifill

Rondom het kantoor komt het daglicht naar binnen vallen. Een goede hoeveelheid licht op de werkplek maakt het werken prettiger en productiever. De hoeveelheid zonlicht is goed te reguleren met stoere shutters. In het kantoor is een zakelijke, rustige sfeer gerealiseerd. In de kantoortuin komen meerdere afdelingen bij elkaar in één ruimte. Er is een efficiënte bureau-opstelling gemaakt met voor iedere medewerker een persoonlijke opbergmogelijkheid. De hoge kasten en vilten scheidingswanden helpen mee om het geluid te dempen en zo een prettige werkomgeving te creëren.

Projectinrichting Multifill
Projectinrichting Multifill

In de kantine van Multifill komen de huisstijlkleuren in het meubilair terug. De stoelen in blauw, groen en wit, zijn zo gekozen dat het geheel een vrolijke frisse uitstraling heeft en je er prettig pauze kunt houden. De goed gekozen wandbekleding in de keuken maakt dat er een samenhang ontstaat tussen de verschillende onderdelen.

Projectinrichting door hijdra.com

Door de vele verschillende ruimtes bij Multifill was de uitdaging om toch de juiste sfeer te creëren. Met plezier kijken we terug op de samenwerking met alle partijen. Want voor een comfortabele en verzorgde werkplek moet elk detail kloppen. Ook ná oplevering. Na elk project dat we uitvoeren blijven we ook na de oplevering hiervan beschikbaar voor vragen en oplossingen voor onze klant.

"Mooi hoe we in teamverband dit project hebben kunnen realiseren. We zijn trots op het eindresultaat van de nieuwe inrichting."

Dirk-Jan Hijdra

Producten uit dit project