Alle assortimenten
Inrichting en Projecten Keizer & Cuvelier, Nieuw-Vennep
Geschreven door: hijdra.com
Categorie: Projectinrichting

Keizer & Cuvelier, Nieuw-Vennep


Keizer & Cuvelier is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het leveren van bevestingsmateriaal aan de gehele bouw- en installatiebranche. Voor hun nieuwe kantoor in Nieuw-Vennep heeft hijdra.com samengewerkt met All Interior voor het ontwerp, de bouwbegeleiding is verzorgd door Rob van Luling Beheer. Het doel van het project was om een functionele en esthetisch aantrekkelijke werkomgeving te creëren die de waarden van Keizer & Cuvelier weerspiegelt.

Een comfortabele en productieve werkomgeving

De kantoorruimtes zijn ingericht met hoogwaardig meubilair om een comfortabele en productieve werkomgeving te bieden. Vepa Presto Werkplekken zijn gekozen voor hun functionaliteit en ergonomisch design. Het meubilair biedt medewerkers een efficiënte en flexibele werkomgeving.

Voor de stoelen is er gekozen voor de Kohl Tempeo met airseat of de HAG Capisco, beide bekend om hun comfort en ergonomische eigenschappen. Deze stoelen dragen bij aan een gezonde werkhouding en verhogen het welzijn van de medewerkers.

Om een georganiseerde werkplek te garanderen, is er gezorgd voor kabelmanagementoplossingen. Daarnaast zijn er Vepa R-Store roldeurkasten geïnstalleerd voor het opbergen van documenten en persoonlijke bezittingen. Voor een groene en levendige sfeer hebben we plantenbakken met beplanting toegevoegd.

Stijlvolle vergaderruimtes

Voor de vergaderruimtes is er gekozen voor Vepa Vpax tafels en Felt stoelen. Deze combinatie zorgt voor een professionele en stijlvolle uitstraling. De vergaderruimtes bieden een comfortabele en functionele omgeving voor effectieve communicatie en samenwerking.

Verlichting brengt alles tot leven

Voor de verlichting heeft Keizer & Cuvelier gekozen voor ZAVA Lighting ringen, die zorgen voor een unieke en moderne uitstraling. Daarnaast zijn Nexia Infinity "Wall" & "Up&Down" lange hangende armaturen geïnstalleerd om de ruimtes van voldoende licht te voorzien.

Maatwerk voor een rustgevende sfeer

Keizer & Cuvelier heeft ook maatwerkoplossingen geïntegreerd in hun nieuwe werkomgeving. Een opvallend kenmerk is de moswand van Nature @ Home, die een natuurlijk element toevoegt en een rustgevende sfeer creëert. Daarnaast zijn er maatwerk balies en een koffiehoek geleverd door Styl Mebel, die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Leaf plantenbakken op maat, inclusief beplanting, zijn ook geïntegreerd in het interieur.

Ruimte voor rust en ontspanning

Voor de kantine en het restaurant zijn Huislijn Aura Cafe banken geselecteerd, die zorgen voor een moderne en comfortabele zitervaring. Daarnaast zijn Vepa T60 tafels en Vepa Felt Fine stoelen geplaatst, waardoor medewerkers en gasten kunnen genieten van een aangename eet- en ontmoetingsruimte.

De lounge is ingericht met Vepa Moi lounge meubilair, wat zorgt voor een ontspannen en comfortabele omgeving. Daarnaast is er een Heemskerk pooltafel geplaatst, die een recreatieve ruimte biedt voor ontspanning en teambuilding. Het "Raamwerk latten" van Arthol voegt een artistiek element toe aan de lounge.

Meer projecten zien?

Wil je meer informatie over dit of één van onze andere projecten? In onze showroom in Leimuiden geven we je graag een kijkje in ons portfolio. Naast het inrichten van nieuwe kantooromgevingen, kun je bij ons ook zeker terecht voor het inrichten van een thuiswerkplek.

"Een bijdrage leveren aan dit soort sfeervolle projecten is waar we het voor doen."

Dirk-Jan Hijdra