Alle assortimenten
Projecten Idexx Europe
Geschreven door: Cees Horsman

Idexx Europe, Hoofddorp


We zien een duidelijke trend: de voetbaltafel wint meer en meer terrein binnen bedrijven. Prettig tijdens de pauze of om stoom af te blazen na een lange vergadering. In steeds meer bedrijfskantines staat dan ook een voetbaltafel. Bij Idexx Europe is er een aparte ruimte ingericht voor het personeel waar genoeg ruimte is voor ontspanning door elkaar uit te dagen voor een potje tafeltennis, darten of tafelvoetbal.

Een win-win situatie

Door meer te bewegen blijft men langer gezond en fit. Zeker op kantoor is het belangrijk om vaker te gaan staan in plaats van zitten. Niet alleen de werknemer heeft er profeit van wanneer hij/zij gezonder is, ook de werkgever geniet hiervan mee. Door gezonder personeel is de kans groot dat het verzuim zal afnemen en men meer energie heeft op een dag.

Kwaliteit van de producten

Bij aanschaf van een voetbaltafel zijn er een aantal zaken waarin de tafels van elkaar verschillen. Om tot een goede keuze te komen is het belangrijk om te kijken naar het gebruik. Is dit alleen voor thuis of op kantoor? Of worden er professionele wedstrijden mee gespeeld? De tafelvoetbaltafels die wij verkopen zijn afkomstig van Heemskerk en allemaal gemaakt van hoogwaardig materiaal.

Talloze mogelijkheden

Het komt steeds vaker voor dat bedrijven hun huisstijl tot in de kleinste details willen doorvoeren. Zo is het tegenwoordig mogelijk om er bij aanschaf voor te kiezen om uw voetbaltafel helemaal te laten personaliseren. Dit kan door middel van één enkel logo of door de hele tafel te laten bestickeren.

"Een gezonde werkomgeving begint bij bewustwording van teveel zitten. Plezier is een volgende fase."

Cees Horsman