Alle assortimenten
Nieuws en Ontwikkelingen hijdra.com is KBM Vakhandel van de maand juni 2017
Geschreven door: Dirk-Jan Hijdra

hijdra.com is KBM vakhandel van de maand


"Dirk-Jan Hijdra staat dicht bij zijn klanten. Het liefst loopt hij zelf even bij hen binnen om de sfeer op de werkvloer te proeven en gezamenlijk te kijken hoe zijn bedrijf hijdra.com die klant optimaal van dienst kan zijn bij hun inkoopproces. Niet alleen met het leveren van artikelen uit een breed assortiment tegen een scherpe prijs, maar juist ook met services als reparaties van meubilair en machines of het bieden van ICT-oplossingen wil hijdra.com de complete huisleverancier zijn en weet het bedrijf uit Leimuiden steeds het vertrouwen van hun klant te winnen."

Huisleverancier

hijdra.com is in haar drieëntwintig jarig bestaan een begrip geworden in het Groene Hart. Dirk-Jan Hijdra vertelt: “Voor honderden bedrijven in de driehoek Amsterdam, Den Haag en Bodegraven zijn wij dé huisleverancier. Servicegericht bedienen we die bedrijven met ons assortiment aan kantoor- en bedrijfsartikelen, kantoorinrichtingen maar ook met diensten op onder meer het gebied van ICT en facility. We hebben op zeker moment besloten dat we tenminste 750 bedrijven aan ons willen binden, waarvoor wij hun exclusieve huisleverancier willen zijn. Deze bedrijven zien ons als partner; een verlengstuk van hun organisatie. Door de ontwikkelingen bij hen nauwgezet te volgen, kunnen wij hen voortdurend optimaal van dienst zijn.” De werkwijze zorgt voor continu vernieuwing binnen hijdra.com dat met hun full service filosofie steeds de wens van de opdrachtgever volgt.


“Als een ander bedrijf iets niet ziet zitten, kan het voor ons juist interessant zijn,” glimlacht Dirk-Jan. “Wij zijn dealer van verschillende merken waaronder Brother, Giroflex, Hag, Interstuhl, Voortman, Waldmann, Leitz OKI en Toshiba. Voor producten van deze merken kan men bij ons terecht voor garantie, onderhoud en reparatie, maar mocht onze klant een noodzakelijke reparatie moeten laten uitvoeren aan een product van een ander merk, dan staan wij natuurlijk ook klaar. We ontzorgen de opdrachtgever en die dienstverlening levert ons bovendien vakinformatie en technische kennis op, die we vaak ook wel weer kunnen gebruiken bij andere klanten."

Lees het hele artikel

    KBM Magazine, juni 2017

"Huisleverancier worden van onze klanten is waar we elke dag met veel plezier aan werken."

Dirk-Jan Hijdra