Alle assortimenten
Inrichting en Projecten Fertiplant, Aalsmeer
Geschreven door: Cees Horsman
Categorie: Projectinrichting

Ontwerp door: Studio Now-a

Fertiplant, Aalsmeer


De open communicatielijnen die bestaan bij Fertiplant zijn ook binnen het nieuwe gebouw tot uitdrukking gekomen. Prachtige werkomgeving met veel ruimte en zichtlijnen naar collega's. De directie heeft zelf ook een zichtbare plek in het pand en hebben de deur open staan.

Projectinrichting Fertiplant
Projectinrichting Fertiplant
Projectinrichting Fertiplant

Bij het naar binnen gaan bij Fertiplant, ervaar je direct de openheid die het bedrijf wil laten zien. Vriendelijke baliemedewerkers, open deuren en veel glas. Vanuit het kantoor is zicht op de productievloer waar de karren met planten staan. Heel bewust heeft de directie gekozen voor een zichtbare en toegankelijke plek in het hart van het bedrijf. Bezoekers zien waar dit bedrijf om draait. Andersom zien de productiemedewerkers wat er gebeurt in de kantoren. Het maakt samenwerken makkelijker; de lijnen zijn kort en zichtbaar.


“Ons kantoor werd nog mooier na het installeren van de meubels geleverd door hijdra.com.“
Harry LoosProjectinrichting Fertiplant
Projectinrichting Fertiplant

De ontwerper heeft gekozen voor een industriële look waardoor productie en kantoren visueel in elkaar doorlopen. De betonnen plafonds, betonnen vloeren en stalen balken in het zicht creëren een stevige basis. Hierin biedt het meubilair een warm contrast met houten tafels en vilten bekleding op de stoelen. Akoestische schermen aan de wand met afbeeldingen van planten maken de inrichting compleet. In de kantine geeft de afwisseling tussen banken, stoelen en krukken een ontspannen sfeer onder het schuine dak.


De individuele werkplekken en duo-werkplekken zijn functioneel ingericht. De bureaus zijn uitgerust met gasgeveerde monitorarmen, waardoor het optimaal instellen van de schermen makkelijk is uit te voeren. Contactpunten bovenaan het blad maakt zoeken naar een contactdoos overbodig. Het aansluiten van extra apparatuur is snel te doen. De lage kasten bieden volop ruimte om als extra werkblad ingezet te worden.

Projectinrichting Fertiplant
Projectinrichting Fertiplant

Uiteraard vind je in de kantoren, kantine en overlegruimtes ook planten. Overal zijn planten een wezenlijk onderdeel van het interieur. Fertiplant exporteert wereldwijd kamerplanten en stekmateriaal, dat kun je ook zien. Tot in de details is deze liefde voor dit vak terug te zien en te voelen.

Projectinrichting door hijdra.com

Met plezier kijken we terug op de samenwerking met alle partijen. Want voor een comfortabele en verzorgde werkplek moet elk detail kloppen. Ook ná oplevering. Na elk project dat we uitvoeren blijven we ook na de oplevering hiervan beschikbaar voor vragen en oplossingen voor onze klant.

"Het project voor Fertiplant was omvangrijk en speciaal. Wij zijn trots op onze bijdrage en de positieve reacties."

Cees Horsman

Producten uit dit project