Alle assortimenten
Inrichting en Projecten Evers Staalconstructies, Hillegom
Geschreven door: Afra van Ruiten
Categorie: Projectinrichting

Evers Staalconstructies, Hillegom


Werken is meer dan aan een bureau zitten. Dat weten ze in de werkplaats en op de tekenkamer van Evers Staalconstructies heel goed. Er was behoefte aan een goede inrichting van de kantine. Hiervoor is Cindy Meeldijk aan de slag gegaan en heeft een mooi plan gemaakt dat door hijdra.com is gerealiseerd. Bedrijfsleider Marco Bax vertelt dat zelfs de meest kritische medewerker er positief over is.

Evers Staalconstructies kantine inrichting
Evers Staalconstructies keuken kantine
Evers Staalconstructies kantinestoelen

Inrichting kantine

De kantine was inmiddels 40 jaar oud en nadat de werkplekken in het kantoor up to date waren gebracht met zit-sta werkplekken, was de kantine aan de beurt voor een make-over. Cindy van CM Interieur heeft mooie rustige basiskleuren gebruikt voor haar ontwerp en zij heeft dit gecombineerd met frisse tinten en een grote afbeelding op de wand. Er is gekozen voor een industriële stijl, wat past bij het staalbedrijf.


Meer informatie over het inrichten van de kantine? Bekijk hier 3 trends voor het inrichten van de kantine >“Samen met de fraaie en robuuste meubelen van hijdra.com is het tot één mooi geheel gekomen.“


Van ontwerp tot realisatie

Evers Staalconstructies kantine ontwerp inrichting
Evers Staalconstructies kantine ontwerp realisatie

Zitten of zitten

In de kantine zijn meerdere vormen van zitten opgenomen. Je kunt samen met een groep rond een lage of hoge tafel zitten . Je kunt even overleggen bij een hoge tafel. Wil je liever even ontspannen zitten op een zachte stoel, dan kun je kiezen voor een plek bij het raam. Door deze afwisseling in meubilair ontstaat een ongedwongen sfeer. Het vaste meubel bij het raam is door Evers Staalconstructies zelf gemaakt.

Samenwerking

Doordat we elkaar al wat langer kennen en we als leverancier een goede relatie hebben opgebouwd, was het samenwerken met Evers Staalconstructies en CM Interieurarchitect een soepel proces. Heel mooi dat ieder zijn inbreng heeft gehad in het project waarbij het eindresultaat gezien mag worden.

Meer projecten zien?

Wil je meer informatie over dit of één van onze andere projecten? In onze showroom in Leimuiden geven we je graag een kijkje in ons portfolio. Naast het inrichten van een enkele ruimte in een bestaand pand, kun je ook zeker bij ons terecht voor het inrichten van nieuwbouwprojecten.

Binnen een productiebedrijf is de kantine een belangrijke ruimte voor iedereen om bij elkaar te komen op een rustige plek. Wij richten kantines in voor alle bedrijven, ook voor bedrijven waarbij de medewerkers soms wat robuuster meubilair nodig hebben.

Cees Horsman

Producten uit dit project