Alle assortimenten
Blogs en Inspiratie De nieuwe Interstuhl PUREis3
Geschreven door: Cees Horsman

De nieuwe Interstuhl PUREis3


Op 23 oktober 2018 heeft Interstuhl de nieuwe PUREis3 aangekondigd. PUREis3 is ontworpen om te zitten en gemaakt voor beweging. In tegenstelling tot elke andere stoel is PUREis3 volledig ontwikkeld met actieve mensen in gedachten. Deze benadering vereist een complete heruitvinding van de "bureaustoel". PUREis3 past zich aan de gebruiker, zijn lichaam en bewegingen aan zonder dat deze tijdrovende aanpassingen behoeft. Gecompliceerde en zware mechanismen zijn niet langer vereist. PUREis3 zorgt niet alleen voor een grote bewegingsvrijheid, maar zorgt er ook voor dat de gebruiker te allen tijde comfortabel, actief en voldoende ondersteund blijft.

Pure flexibiliteit

Kantoorruimtes worden steeds multifunctioneler. De PUREis3 is net zo flexibel als het dagelijkse leven van elke dag. De PUREis3 kan moeiteloos van kamer naar kamer worden verplaatst dankzij de innovatieve materialen, waardoor zware mechanismen overbodig worden en het resulteert in een verrassend lichte stoel. De Interstuhl PUREis3 gaat overal mee naartoe en is klaar voor gebruik door iedereen in een oogwenk. Wat staat er op de agenda van vandaag? Een teamvergadering, gevolgd door ontmoetingen met klanten en vervolgens gericht op deskwerk? PUREis3 is de juiste oplossing in elke situatie. Dankzij het intelligente ontwerp is het een flexibele partner in de moderne werkwereld, dankzij het vermogen om zich aan elke gebruiker aan te passen. Geschikt voor werknemers, klanten en bezoekers, het blijft verbazen: elke PUREis3 voelt vanaf het begin goed aan. De innovatieve Smart Spring-technologie past zich aan elke gebruiker aan, stimuleert actief zitten en stelt de gebruiker in staat om de PUREis3 intuïtief te gebruiken - waardoor het zijn eigen PUREis3 wordt.


Klik hier om de Interstuhl PUREis3 te bekijken >

De PUREis3 Smart Spring Technologie

Het kerncomponent van de Interstuhl PUREis3- de "Smart Spring" - is gemaakt met een speciale samenstelling van polyamide / glasvezels. Hiermee kan de PUREis3 zich dynamisch aanpassen aan het lichaam, het gewicht en de beweging van de gebruiker. De Smart Spring bepaalt niet alleen het visuele uiterlijk van de PUREis3; het ondersteunt ook de hele stoel en zorgt voor indrukwekkende bewegingsstralen - ook in richtingen die onmogelijk zijn op andere stoelen. Zonder verdere aanpassing, maakt dit echte driedimensionale zitten mogelijk - voor iedereen, overal. Bovendien beschikt de PUREis3 ook over een innovatieve "Smart Seat". Dit combineert comfort, houding en volledige driedimensionale mobiliteit.

Pre-order de Interstuhl PUREis3

Rond maart 2019 zal de nieuwe Interstuhl PUREis3 beschikbaar zijn voor onze klanten. Mocht je de bureaustoel alvast willen bestellen is dat mogelijk. Hiervoor kan je contact met ons opnemen via de onderstaande mogelijkheden.

"De PUREis3 is uniek in zijn klasse. Ontworpen met oog op de actieve gebruiker."

Cees Horsman

Telefonisch

0172 - 60 22 61

Telefonisch bereikbaar op werkdagen
tussen 08.00 en 17.00 uur.

Via de e-mail

 info@hijdra.com

Op werkdagen krijgt u doorgaans
binnen 24 uur reactie.

Via de live chat

 Klantenservice chat

Op werkdagen meestal beschikbaar
tussen 09.00 en 17.00 uur.