Alle assortimenten
Blogs en Inspiratie De 3 grootste voordelen van lockers op kantoor
Geschreven door: Denise van Straalen

De 3 grootste voordelen van lockers op kantoor


Een van de grootste ergernissen van kantoormedewerkers: rommel. Het kan soms erg moeilijk zijn om een plek voor je persoonlijke spullen te vinden. Slimme opbergoplossingen kunnen dan een uitkomst bieden. Denk aan garderobekasten of handige lockers, waar medewerkers hun spullen netjes en veilig in kunnen opbergen tijdens de werkdag. In deze blog delen we de drie grootste voordelen van lockers op kantoor.

De 3 grootste voordelen van lockers op kantoor

Een opgeruimd kantoor telt voor twee

Papieren die overal rondslingeren, notitieblokken die achterblijven in vergaderruimtes en jassen die over de bureaustoel hangen.
Een doorn in het oog voor jou en veel van je collega’s.


Naast dat het kantoor er dankzij lockers opgeruimd uit ziet, blijkt uit recent onderzoek dat het ook bijdraagt aan een hogere productiviteit, verhoogde creativiteit en meer werkplezier. Een eigen locker waar iedereen zijn persoonlijke spullen in kan opbergen heeft dus vele voordelen.

Stijlvolle lockerkasten voor elk kantoor

Het wegstoppen van lockerkasten in een aparte afgesloten ruimte is voorgoed verleden tijd. Door het nieuwe flexwerken wordt kantoorruimte nu optimaal benut. Hierdoor kunnen lockers ook goed worden gebruikt als eyecatcher of als scheidingswand tussen twee werkplekken. Lockerkasten zijn dus weer helemaal trendy en in diverse kleuren of maten te verkrijgen, waardoor ze perfect te stylen zijn naar de inrichting van jouw kantoor.


Bekijk deze voorbeelden maar eens:


Lockers zorgen voor veiligheid op kantoor

Geen persoonlijke kantoren meer op de werkvloer, tegenwoordig vormen open kantoren de norm. Dat betekent dat het ook wel eens zal voorkomen dat klanten of externe relaties op kantoor rondlopen. Belangrijke documenten of persoonlijke eigendommen wil je daarom altijd veilig achter slot en grendel kunnen opbergen. Lockers zijn hier natuurlijk uitermate geschikt voor.


Het juiste slot voor jouw locker

Om lockers gedurende of na de werkdag veilig af te sluiten, is het hebben van een goed slot vaak een vereiste. Maar hoe kies je nu het juiste slot voor jouw lockers? Dat ligt helemaal aan wat jij het makkelijkst vindt. Wil je met sleutels werken? Simpel, dan kies je voor een hangslot. Vind je een sleutel alleen maar onhandig? Dan raden wij je aan om een pincode slot of een cijferslot te gebruiken.


Bij hijdra.com helpen we je graag aan het juiste slot. Of dat nu een sleutel-, cijferslot of slot met pincode is. We zetten de verschillende sloten nog even voor je op een rijtje.

Sleutelslot

Een klein roestvrij hangslot van messing, dat met een sleutel op slot kan. Het sleutelslot is een sterk slot, wat niet zo maar te kraken valt.
Ideaal dus als je niet goed bent in het onthouden van cijfercodes. Standaard met reservesleutel.

Cijferslot

Beveilig je lockerkasten met een mechanisch cijferslot en bepaal zelf de viercijferige code. Op deze manier heb alleen jij toegang tot je eigendommen en loop je geen risico om de sleutel kwijt te raken. Passend binnen het design van elke locker.

Pincodeslot

Wil je echt alle mogelijke risico’s uitsluiten? Kies dan voor een slot met unieke pincode en beperkte gebruikerstoegang. Zo kunnen anderen bijvoorbeeld jouw cijfercode niet aflezen na het afsluiten van je locker. Alleen de beste beveiliging voor jouw spullen.

Het juiste advies bij aanschaf

Ben je op zoek naar een locker of garderobekast voor op kantoor? Hijdra.com helpt je graag met het vinden van de juiste lockerkast. In onze showroom kunnen we je adviseren over het juiste formaat, de kleur en het type slot dat je wil gebruiken.

"Het opbergen van persoonlijke spullen in stijlvolle lockerkasten zorgt voor optimale benutting van kantoorruimte en een hogere werknemersproductiviteit. Ik help je graag bij jouw aankoop."

Cees Horsman