Alle assortimenten
Blogs en Inspiratie Breng rust in uw school met kleur, natuur en structuur
Geschreven door: Cees Horsman

hijdra.com creëert de ideale schoolomgeving


Regelmatig zien wij dat het in scholen op plekken donker en rommelig is, terwijl dit niet hoeft. Makkelijk gezegd natuurlijk! Het is ons werk. De Sfeerfabriek en hijdra.com werken dagelijks aan het optimaliseren van interieur en meubilair. Voor uw gebruikers, voor de sfeer en ARBO gerelateerd. Wij helpen u graag uw gewenste schoolomgeving te creëren.

Hoe doen we dat?

  • Door de ruimte in de school in kaart te brengen en optimaal te benutten.
  • Het inzetten van groen.
  • Het toepassen van functionele vormgeving.
  • Toepassen van overwogen kleurgebruik.
  • Het hergebruiken van het aanwezige materiaal.

Wij creëren hierdoor eenvoudig meer rust en licht in uw school. En ontstaan er inspirerende en aangename ruimtes, waardoor leerlingen zich makkelijker kunnen concentreren, uw werknemers lekkerder kunnen werken en u voldoet aan alle ARBO gerelateerde verplichtingen.

Samenwerking met de Sfeerfabriek

De sfeer in een ruimte is mede bepalend voor de werkhouding. De Sfeerfabriek helpt een positieve, rustige en inspirerende sfeer neer te zetten waarin leerlingen gemotiveerd aan de slag kunnen. De Sfeerfabriek biedt daarvoor een totaalpakket aan op het gebied van styling van ruimtes en geeft kleuradvies.

hijdra.com

hijdra.com creëert voor uw de ideale schoolomgeving. Wij beginnen vanuit de uitgangspunten gezond, effectief en productief werken en kijken vanuit de styling en vervolgens naar het meubilair die daarbij nog nodig is. Wij kijken bijvoorbeeld welke lichtbronnen u nog nodig heeft, welk meubilair het beste past en welke kantoormachines uw behoefte invullen.

Bezoekafspraak maken

Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. U kunt met mij een afspraak inplannen voor een bezoek.

"Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken!"

Cees Horsman