Alle assortimenten
Blogs en Inspiratie Bewegen op kantoor? Met een potje tafelvoetbal
Geschreven door: Cees Horsman

Meer bewegen tijdens je werk, tafelvoetbal is de oplossing!


Je werkt keihard. Je collega's ook. En jullie willen wel ontstpannen, maar..het regent. Dus het wandelingetje zit er weer niet in. En nu? Ontspannen is heel belangrijk. Even van je werkplek af en bewegen. En wat is dan leuker, als je je collega's kunt uitdagen voor een potje tafelvoetbal, airhockey of darten! Gewoon even een potje tijdens de lunch of zelfs een hele competitie.

Voetbaltafel op kantoor

Wij werken samen met Heemskerk Sport, een groothandel in sportartikelen met een zeer uitgebreid assortiment. Dankzij deze samenwerking maken wij het mogelijk om voetbaltafels aan te bieden of te verhuren bij onze klanten. In onze showroom in Leimuiden hebben we ook een voetbaltafel staan die we zelf regelmatig gebruiken.


Als u meer informatie wilt over het aanschaffen of huren van een voetbaltafel, tafeltennistafel of airhockeytafel voor op kantoor kunt u contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag het juiste model die voldoet aan al uw eisen.

Gepersonaliseerde voetbaltafels

We zien een duidelijke trend: de voetbaltafel wint meer en meer terrein binnen bedrijven. Prettig tijdens de pauze of om stoom af te blazen na een lange vergadering. In steeds meer bedrijfskantines staat dan ook een voetbaltafel. En wat doe je als wilt dat dit een echte blikvanger wordt? Juist, je laat 'm bedrukken met het logo van je bedrijf. Het customizen van een voetbaltafel, kan dat zomaar? Jazeker en het gebeurt ook vaker dan voorheen.


Bij de voetbaltafels zijn er een aantal mogelijkheden. Het is mogelijk om één enkel logo op te plakken. Het is ook mogelijk om de gehele zijkant te bestickeren. Niet alle tafels zijn hier voor geschikt, maar hierbij kunnen we uiteraard adviseren. Uiteindelijk is het ook mogelijk om de tafel echt te bedrukken. Dit is duurder, maar uiteraard wel beter in kwaliteit en duurzaamheid. Het is ook mogelijk de het speelveld te personaliseren. Dan wordt er een sticker onder de glasplaat gelegd waardoor deze goed zichtbaar is.

Oefening baart kunst

Omdat wij regelmatig oefenen met elkaar om de beste te zijn in een potje tafelvoetbal bent u in onze showroom ook van harte welkom om het tegen ons op te nemen.

"Naast dat het goed voor je is zorgt het ook voor teambuilding."

Cees Horsman

Producten in dit artikel