Alle assortimenten
Nieuws en Ontwikkelingen All Office Hijdra is hijdra.com geworden
Geschreven door: Dirk-Jan Hijdra

All Office Hijdra is hijdra.com geworden


Het gebruik van de url van onze website als merknaam voelde als een logische stap. Het is een sterk kanaal. Wij geloven in de combinatie van online en offline. Hierdoor zijn wij ook een landelijke speler geworden, terwijl wij in Leimuiden zijn gevestigd zijn en veel lokaal werken. We willen ook de landelijke activiteiten de komende jaren verder uitbouwen.

Reden van de naamswijziging

All Office is al enige tijd een inactieve franchise formule en dus was er voor hijdra.com geen reden meer om deze naam te houden. Wel werken wij nog steeds naar volle tevredenheid samen met Quantore voor de kantoorartikelen. De partij die deze franchise formule heeft geïnitieerd.


De markt verandert en daarmee ook ons bedrijf. Wij spelen flexibel in op innovaties, gaan duurzame samenwerking- en aan en onderhandelen daar waar de ruimte is, waardoor u de best passende deal van ons ontvangt. Wij kunnen meer dan u alleen het juiste product verkopen. Wij hebben de kennis in huis om te zorgen dat u het optimaal en duurzaam kunt inzetten.

Artikel in Ondernemend Nieuwkoop

De ideale werkomgeving creëren

22 jaar geleden begon Dirk-Jan Hijdra met Hijdra Kantoorartikelen in Langeraar en verhuisde niet veel later naar Leimuiden. 'Alles voor uw kantoor' was de pay off. Nu 22 jaar later is het hijdra.com geworden naar de url van de website waar ook de webshop te vinden is en luidt de pay off 'Creëert de ideale werkomgeving'.


Of je nu zzp'er bent, als manager bij een groot bedrijf werkt of in een shop staat, het gaat om jouw ideale werkomgeving. Elk bedrijf en ieder mens is anders en wij hebben de producten, diensten en kennis in huis om voor jou en jouw bedrijf de ideale werkomgeving uit te kristalliseren en te realiseren. Of het nu gaat om het compleet inrichten van het (nieuwe) kantoor of het kiezen van een nieuwe stoel.

Ons team specialisten staat voor u klaar

hijdra.com heeft hiervoor een team van specialisten in huis. Wij helpen iedere dag weer de ondernemers bij het maken van de juiste keuzes. Bij de oriëntatie, de aankoop, juist gebruik en onderhoud. Wij willen juist dichtbij zijn, naast de ondernemer staan als het nodig is. Zo doet iedereen waar hij of zij het beste in is en waar je blij van wordt.

Onze belofte

Wij helpen u de ideale werkomgeving creëren. Dat is ons motto. Van pen tot en met de totale inrichting en verder. Dit doen wij al meer dan 20 jaar met veel plezier. Wij staan voor u klaar Onze specialisten staan voor u klaar om u telefonisch, per e-mail en persoonlijk te adviseren.

"Het gebruik van de url van onze website als merknaam voelde als een logische stap."

Dirk-Jan Hijdra