Alle assortimenten
Inrichting en Projecten Administratiekantoor Maas, Reeuwijk
Geschreven door: Afra van Ruiten
Categorie: Projectinrichting

Ontwerp door: All Interiors

Administratiekantoor Maas, Reeuwijk


Voor een ZZP-er met een uitgebreide professionele klantenkring is het belangrijk dat er een ruimte is om rustig en prettig te overleggen met relaties. Er wordt gesproken over persoonlijke en bedrijfsmatige administraties in een vertrouwelijke omgeving. Door consequent de huisstijl door te voeren in de uitingen van het bedrijf en het interieur van het pand daarbij te laten aansluiten ontstaat er een passende omgeving.

Administratiekantoor Maas zithoek
Administratiekantoor Maas logo design
Administratiekantoor Maas opbergruimte

Kantoor aan huis

De kantoorruimte van Maas is gelegen naast het woonhuis en heeft een eigen opgang. Interieurontwerpster Marta van der Meer heeft optimaal gespeeld met de mogelijkheden van de ruimte. Zo is er gebruik gemaakt van de vorm van het dak, door de achterwand de donkerblauwe (huisstijl) kleur te geven ontstaat er een prachtig visueel effect. Op deze locatie kan Mathijs Maas optimaal zijn relaties ontvangen en de focus leggen op de administratie, aangiftes voor belasting en juridisch advies.

Toepassing logo

Marta heeft de kleuren van het logo toegepast in het interieur en ook het logo zelf is op enkele plaatsen terug te vinden. Zo is er een logo, uiteraard maatwerk, geplaatst op het akoestische scherm tussen de ontvangstruimte en het bureau. De kleuren zijn door het uitgebreide assortiment van meubels en stoffen een prachtige match geworden. Niet alleen de kleur is geslaagd, ook de werkplek is comfortabel en ruim, er is vooral ruimte waar dat nodig is.

Administratiekantoor Maas overzicht


“Ik worstelde zelf erg met het combineren van een ‘goede werkplek’ en ‘fijne ontvangstruimte voor klanten’
in deze relatief kleine ruimte. Dankzij hijdra.com ben ik blij met het resultaat.“



Administratiekantoor Maas koffiecorner

Maatwerk

Voor de koffiecorner met koelkast is een meubel op maat gemaakt. Het is een relatief klein kantoor met weinig ruimte. Het meubel zorgt er voor dat de ruimte optimaal en praktisch wordt gebruikt. Als bezoeker ervaar je een prettige ruimte, het lijkt groter dan het is.

Gezonde werkplek

De werkplek van Mathijs is een gezonde werkplek. Hij heeft een ergonomisch verantwoorde stoel, die geheel instelbaar is en een actieve zit bevordert. Ook kan Mathijs aan zijn elektrisch verstelbare bureau staan. Hierdoor kan hij zitten en staan afwisselen. Zijn werkplek wordt verlicht door daglicht-verlichting. Dit licht is zeer prettig om bij te werken, hierdoor kan Mathijs alerter werken en is hij minder snel moe.

Meer projecten zien?

Wil je meer informatie over dit of één van onze andere projecten? In onze showroom in Leimuiden geven we je graag een kijkje in ons portfolio. Naast het inrichten van een enkele ruimte kun je ook zeker bij ons terecht voor grote projecten.

De inrichting voor een kantoor zoals Maas komen we regelmatig tegen. Het is telkens net even anders, waardoor ieder project past bij de opdrachtgever en er een ideale werkomgeving is ontstaan.

Cees Horsman

Producten uit dit project