Alle assortimenten
Inrichting en Projecten Administratiekantoor Kopa, Gouda
Geschreven door: Afra van Ruiten
Categorie: Projectinrichting

Administratiekantoor Kopa, Gouda


Het administratiekantoor van Patrycja en Renata Kopa is gevestigd in een nieuw pand in Gouda en ademt de sfeer van de eigenaren. Verzorgd en betrouwbaar, net als de wijze waarop ze samen het administratiekantoor runnen. Interieurontwerpster Marta van der Meer heeft de sfeer goed aangevoeld en heeft een interieur ontworpen waarin prettig en efficiënt gewerkt wordt.

Administratiekantoor Kopa ergonomische bureaustoelen
Administratiekantoor Kopa inrichting wachtruimte
Administratiekantoor Kopa inrichting wachtkamer

Compleet kantoor

In de ruimte van het kantoor bij het woonhuis zijn veel functies samengebracht. Onzichtbaar is er een groot archief ingericht om alle dossiers zorgvuldig op te bergen. Er is een pantry en wc die makkelijk toegankelijk zijn voor bezoekende relaties. Het kantoor bestaat uit een dubbele werkplek, gescheiden van de entree met een glazen wand. Deze glazen wand kan ondoorzichtbaar gemaakt worden om gesprekken op kantoor privacy te geven. De werkplekken hebben voldoende opbergruimte voor lopende projecten. Er kan zittend en staand aan de bureaus gewerkt worden door de elektrisch bedienbare hoogteverstelling.

Administratiekantoor Kopa verlichting op maat

Gezonde werkomgeving

Binnen het kantoor zijn diverse zitoplossingen gebruikt. Bij de entree staat een fijne stoel om even te wachten of informeel met elkaar bij te praten. Binnen het kantoor staan ergonomisch verantwoorde bureaustoelen bij zit-sta bureaus. Er is een bezoekersstoel voor incidenteel gebruik. Door gebruik te maken van oplossingen die passen bij het gebruik is er een fijn ruim kantoor ontstaan. Planten, het akoestische paneel tussen de werkplekken en de daglichtverlichting zorgen voor een prettige sfeer. Deze elementen zorgen voor een gezonde werkomgeving. Licht, lucht en geluid zijn ok. De mooie afbeelding op de wand maakt de fijne sfeer compleet.

Automatisering en website

Tijdens de gesprekken met Patrycja en Renata kwam al snel naar voren dat zij behoefte hebben aan een complete integrale aanpak. Wij van hijdra.com hebben daar graag aan meegewerkt. Niet alleen de fysieke ruimte is ingericht, ook de digitale omgeving is door experts van hijdra.com aangepakt. Er is geadviseerd en geholpen om de plannen en wensen optimaal te realiseren. Ook de website is daarbij ingericht en vormgegeven.

Meer projecten zien?

Wil je meer informatie over dit of één van onze andere projecten? In onze showroom in Leimuiden geven we je graag een kijkje in ons portfolio. Naast het inrichten van grote kantoren kun je ook zeker bij ons terecht voor kleinere projecten.

"De inrichting voor een kantoor zoals Administratiekantoor Kopa komen we regelmatig tegen. Bijzonder is dat we alle onderdelen van het project hebben uitgevoerd. Met ons eigen team en partners is dit tot een prachtig eindresultaat gekomen."

Cees Horsman

Producten uit dit project


Bekijk dit product in onze showroom

Vloerlamp Maul Ledlamp Juvis Zilver

Artikelcode M8258695
Van € 799,00 Voor € 449,00 /Stuk/1 excl. BTW € 543,29 (incl. BTW)

Bijzettafel Huislijn Rond 40 cm Hoogte 42 cm Blad Massief Hout Frame Zwart

Artikelcode CT2010-4000ZW
€ 157,00 /1/Stuk excl. BTW € 189,97 (incl. BTW)

Monitorarm Huismerk Hijdra Gasgeveerd 2-10kg Dubbel Aluminium

Artikelcode 472210.000000003.906
€ 325,00 /Stuk/1 excl. BTW € 393,25 (incl. BTW)