Alle assortimenten
Werkplek en Facilitair Batterijen

Batterijen


Ook voor persoonlijke Batterijen kun jij bij hijdra.com terecht. hijdra.com is leverancier van een groot aantal gerenommeerde merken binnen de Batterijen waaronder Duracell, Industrial en Varta. Je kunt jouw Batterijen online bestellen in onze webshop.


Ons assortiment bestaat uit: Staaf-en blokbatterijen, oplaadbare batterijen, Batterij opladers en Knoopcelbatterijen. hijdra.com heeft een zeer groot aanbod binnen al deze categorieën. Zodat je een ruime keuze hebt aan producten waarop je naar op zoek bent.


hijdra.com biedt veel diverse batterijen aan in veel soorten en maten. Als jij meerdere batterijen wilt aanschaffen is het handig om te weten welke batterijen je precies nodig hebt, dit wordt vermeldt in de beschrijving. Ook bieden wij batterijen die je kunt hergebruiken, zo kun jij besparen op het milieu.

Batterijen

Wil jij meerdere batterijen kopen? Dan is het belangrijk om te weten welke batterij in jouw apparaat gaat en hoeveel batterijen er dan nodig zijn. Meestal is dit te zien op het apparaat zelf en anders zal het altijd in de beschrijving staan.

"Op zoek naar de juiste batterij voor jouw apparaat? Wij helpen je graag. Neem gerust contact met ons op."

Sonja Hölscher

Er zijn verschillende soorten batterijen:

  • Staafbatterijen: dit is een cilindervormige batterij, met platte kant (de min-kant) en een puntje (de plus-kant). Deze ken je waarschijnlijk wel van de AA en de AAA batterijen.
  • Blokbatterijen: deze hebben de vorm van een blok, en zijn dus rechthoekig. Ook wel de 9 volt batterijen.
  • Knoopcelbatterijen: de platte ronde batterijen, in de vorm en met de grootte van een knoop.

Om het milieu een beetje te besparen zijn er ook batterijen die we weer kunnen hergebruiken. Met een oplader kunnen deze oplaadbare batterijen dan eenvoudig worden opgeladen.