Alle assortimenten
Werkplek en Facilitair Schoonmaak en hygiëne As-, papier- en afvalbakken

As-, papier- en afvalbakken


Ook voor as-, papier- en afvalbakken kunt u bij hijdra.com terecht. hijdra.com is leverancier van een groot aantal gerenommeerde merken binnen de as-, papier-en afvalbakken waaronder Durable, Rubbermaid en Vepa bins. U kunt uw as-, papier-en afvalbakken eenvoudig online bestellen in onze webshop.


Ons assortiment bestaat uit: asbakkenparaplustandaard, papierbakkenpapierbakken met vlamdover, Afvalbakken en Plastic zakken. hijdra.com heeft een zeer groot aanbod binnen al deze categorieën. Zodat u een ruime keuze heeft aan producten waarop u naar op zoek bent.


Op elke werkplek wordt afval geproduceerd, er zijn diverse manieren om afval op te ruimen. hijdra.com biedt daarom diverse papierbakken, afvalbakken en zelfs plastic zakken, voor de veiligheid hebben wij in ons assortiment papierbakken met vlamdovers om de vlam beperkt te houden.

As-, papier- en afvalbakken

Overal waar er gewerkt wordt, wordt er afval geproduceerd. Er zijn verschillende mogelijkheden om het afval op te vangen. Voor proppen papier en ander papierafval zijn er verschillende papierbakken/papiercontainers te verkrijgen. Omdat papier ook een brandgevaarlijk produkt is, hebben we ook papierbakken met vlamdovers die de brand beperkt houdt tot de afvalbak en niet daarbuiten.

"Op zoek naar een afvalbak of papierbak? Ik help u graag bij het vinden van het juiste product. Neem gerust contact met ons op."

Patricia Blom

In de papierbak wordt al snel ook belangrijk materiaal weggegooid dat eigenlijk niet voor andermans ogen is bestemd. Deze kunnen het beste vernietigd worden met een papiervernietiger.


Er wordt tegenwoordig veel aan recycling gedaan. Ook de afvalbakken/afvalcontainers of prullenbakken zijn hierop afgestemd. De industriële afvalcontainer slim jim springt hier aardig op in. Voor deze afvalcontainers zijn er verschillende deksels verkrijgbaar om het afvalbeheer mogelijk te maken met het scheiden van het afval.


Voor het rookafval zijn er de asbakken, de peukenzuilen en een combinatie van papier- en peuken afval.


Als u uit ons assortiment geen keuze kunt maken, kunt u gerust even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het vinden naar het juiste materiaal.