Alle assortimenten
Werkplek en Facilitair As-, papier- en afvalbakken

As-, papier- en afvalbakken

Overal waar er gewerkt wordt, wordt er afval geproduceerd. Er zijn verschillende mogelijkheden om het afval op te vangen. Voor proppen papier en ander papierafval zijn er verschillende papierbakken/papiercontainers te verkrijgen. Omdat papier ook een brandgevaarlijk produkt is, hebben we ook papierbakken met vlamdovers die de brand beperkt houdt tot de afvalbak en niet daarbuiten.

"Op zoek naar een afvalbak of papierbak? Ik help u graag bij het vinden van het juiste product. Neem gerust contact met ons op."

Patricia Blom

In de papierbak wordt al snel ook belangrijk materiaal weggegooid dat eigenlijk niet voor andermans ogen is bestemd. Deze kunnen het beste vernietigd worden met een papiervernietiger.


Er wordt tegenwoordig veel aan recycling gedaan. Ook de afvalbakken/afvalcontainers of prullenbakken zijn hierop afgestemd. De industriële afvalcontainer slim jim springt hier aardig op in. Voor deze afvalcontainers zijn er verschillende deksels verkrijgbaar om het afvalbeheer mogelijk te maken met het scheiden van het afval.


Voor het rookafval zijn er de asbakken, de peukenzuilen en een combinatie van papier- en peuken afval.


Als u uit ons assortiment geen keuze kunt maken, kunt u gerust even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het vinden naar het juiste materiaal.